Home Cultuur & onderwijs Language Institute Regina Coeli biedt on-line cursussen en trainingen voor scholieren

Language Institute Regina Coeli biedt on-line cursussen en trainingen voor scholieren

Tijdens de ‘corona’lockdown is bij Regina Coeli ervaren hoe goed online lessen kunnen werken. Vandaar dat besloten is om daarmee door te gaan. De nieuwe trainingen voor volwassenen: Online conversatietraining, Online presentatietraining, Online schrijftraining, Online sollicitatietraining en Online vervolgtraining voor cursisten van Regina Coeli.
Alle trainingen bestaan uit lessen van 50 minuten met een native speaker. Uiteraard individueel en volgens een persoonlijk programma.
Nieuw: trainingen voor scholieren.
Steeds vaker wordt aan het instituut gevraagd of scholieren bijlessen kunnen volgen of juist als extra uitdaging een vreemde taal kunnen leren. Dit voorjaar hebben we dit gedaan via online lessen en dat verliep prima. Vandaar dat we hebben besloten om de online lessen voor scholieren voort te zetten. Ook is het instituut open van 16 tot en met 18 oktober, speciaal voor scholieren. Lees meer over deze trainingen op de website.(www.reginacoeli.nl)
Een weekendje taal leren.
Door de anderhalve-meter-regels kunnen we minder cursisten plaatsen. Daarom hebben we ervoor gekozen om een aantal extra weekenden te openen, te weten:
18, 19 en 20 september;
2, 3 en 4 oktober;
30, 31 oktober en 1 november;
13, 14 en 15 november;
27, 28 en 29 november en
11, 12 en 13 december.
Zie hiervoor ook de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in