Home Cultuur & onderwijs Kunststichting Vught organiseert rondleiding in Gripshuis en DePetrus op woensdag 19 februari

Kunststichting Vught organiseert rondleiding in Gripshuis en DePetrus op woensdag 19 februari

De Kunststichting Vught organiseert op woensdag 19 februari een gecombineerd bezoek aan de DePetrus en het Gripshuis. DePetrus op de Heuvel is bij iedere Vughtenaar bekend en velen zijn er al eens binnengelopen. Maar een rondleiding met gids laat u vast weer andere dingen zien.
Ook het monumentale Gripshuis in het centrum van Vught kent een kleurrijke geschiedenis. De beroemde schilder Charles Joseph Grips liet het pand in 1881 bouwen en had er zijn atelier. In zijn geest stellen de huidige eigenaars Het Gripshuis nu beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een stukje persoonlijke ontwikkeling.

De Kunststichting Vught organiseert om 11.00 uur een bezoek aan DePetrus en het Gripshuis, inclusief een powerpoint-presentatie in de DePetrus. Deze presentatie wordt gegeven door rondleider Louis Wetzer. Na de presentatie in DePetrus wordt de groep gesplitst: een deel blijft in DePetrus voor de rondleiding daar, terwijl de andere groep naar het Gripshuis gaat. Na ± 40 minuten wordt er gewisseld. Het maximaal aantal deelnemers bij deze activiteit is 25. Deelnameprijs is € 15,- euro voor niet donateurs. Voor donateurs € 12,50. Koffie en gebak zijn inbegrepen. Aanmelden via info@kunststichtingvught.nl en overmaking van het deelnamebedrag via banknr.: NL17INGB0674911164.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in