Home Cultuur & onderwijs Kids in Concert op zondag 8 december in de Guldenberg

Kids in Concert op zondag 8 december in de Guldenberg

In de maandelijkse ‘Guldenberg Klassiek’ geniet het publiek steeds weer van klassieke klanken. Iedere tweede zondagochtend van de maand zit De Guldenberg in Helvoirt vol concertgangers. De populaire concerten trekken vooral volwassenen en senioren. Maar wat ontbreekt, is de jeugd. Om klassieke muziek ook voor hen toegankelijk te maken, zijn kinderen van de basisschool-leeftijd welkom tijdens ‘Kids in Concert’. Dat is een speciale versie van Guldenberg Klassiek, op zondagochtend 8 december 2019 om 11.00 uur. Het is een programma voor jong en oud, met voor de pauze extra aandacht voor de kinderen en dat is in handen van het Multatuli-duo, twee jonge musici: cellist en pianist. Jan van der Plas op cello en Stephan Harsono op piano ontvangen al lang kinderen in de rijdende concertzaal. Dat is de Classic Express van het Prinses Christina Concours. En nu komen ze naar De Guldenberg (Guldenberg 5268KR Helvoirt). De uitdaging is: “breng zoveel mogelijk kinderen, in de basisschool-leeftijd, mee.En dan zorgen Jan en Stephan dat boeiende componisten klaar staan met een verhaal als een film, die je nooit meer vergeet. Tijdens de muzikale reis ontdekken de kids dat klassieke muziek best tof is en welk muziekinstrument het leukst.”
Na de pauze, is het weer zoals andere concerten en horen we de muziekwerken nog eens, maar dan ononderbroken en kunnen de kinderen die ervaring delen. En ook zonder kinderen is men welkom.

Extra leuk: gratis entree voor de kinderen: dus een cadeau dat niets kost. Behalve de moeite en entreegeld voor ouders, grootouders, overige familie, buren. 
Kinderen gratis (basisschool-leeftijd).
Overige bezoekers: € 12,50 p.p inclusief programmaboekje, koffie/thee. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in