Home Cultuur & onderwijs International Vocal Competition op zoek naar gastgezinnen voor jonge zangers en zangeressen

International Vocal Competition op zoek naar gastgezinnen voor jonge zangers en zangeressen

Als u in ’s-Hertogenbosch of omgeving woont, het leuk vindt om een jonge zanger(es) te helpen en de spanning van het concours van heel dichtbij mee te maken, kunt u zich opgeven als gastgezin voor een IVC kandidaat.
Het 54ste Concours vindt plaats van 28 november tot en met 6 december 2020. Dan heeft het IVC behoefte aan zo’n 70 slaapplaatsen. Het verblijf bij een gastgezin wordt door de concoursdeelnemers als een warme omarming tijdens inspannende én spannende dagen ervaren. 
Uit deze kleine twee weken komen regelmatig jarenlange vriendschappen voort.

Wat wordt er van een gastgezin verwacht? Een goede slaapplek met een ontbijt. Lunch en/of avondeten aanbieden mag, maar hoeft niet. Als daar gelegenheid voor is, kunnen de zangers ook zelf eten bereiden bij u thuis. 
Wanneer de locaties goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer of te voet, reizen de zangers veelal zelfstandig. Een fiets te leen aanbieden – wanneer mogelijk – is altijd prettig. Verder is ieder gastgezin vrij om een en ander naar believen in te vullen. Spreekt u Chinees, dan zou het voor ons extra interessant zijn om met u in contact te komen. 

Meer informatie: www.ivc.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in