Home Cultuur & onderwijs International Vocal Competition (IVC in ‘s-Hertogenbosch) in actie om Brabants cultuurbeleid te...

International Vocal Competition (IVC in ‘s-Hertogenbosch) in actie om Brabants cultuurbeleid te redden

Nu de Coronacrisis vele culturele instellingen al zwaar weer bezorgt, heeft het nieuwe Brabantse College (VVD, CDA, Forum voor Democratie en Brabant Lokaal) aangekondigd cultuur een veel lagere prioriteit te willen geven. Dit is in deze omstandigheden een extra onzekerheid voor het Internationaal Vocalisten Concours (waarmee veel banden met Vught bestaan) in ‘s-Hertogenbosch en de gehele Brabantse culturele sector.

De Vughtse ‘fans’ van het IVC weten beter dan wie ook te vertellen waarom het IVC belangrijk is. Vanwege de gedeelde muzikale momenten met de (klein)kinderen of met vrienden. Vanwege de jarenlange vriendschappen met zangers die te gast waren in Vught. Vanwege de band met andere fans. Vanwege de internationale topkwaliteit. Achter de schermen zijn wij, als IVC-bestuur, ook druk bezig om een positief geluid over het IVC te laten horen. In dit geval geeft het IVC graag het podium aan jullie, het Vughtse publiek.

Het volgende is de bedoeling: Vertel in het kort via statements, video’s, beelden, brieven en hartenkreten hoe een internationaal vocaal concours jullie leven heeft geraakt.
Jullie bijdrage kan op de volgende manier onder de aandacht komen:

•             Post ze op social media en stuur ze in naar info@kunstvanbrabant.nl. Alles wordt verzameld op een actiewebsite.
•             Gebruik tags, #, @ KunstvanBrabant en Provincienoordbrabant
•             Stuur of mail ook naar het provinciebestuur:
Provinciale Staten van Noord-Brabant
Brabantlaan 1
Postbus 90151
5200 MC ’s-Hertogenbosch
email: statengriffie@brabant.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in