Home Cultuur & onderwijs Inschrijven Pubquiz “Wie kent Vught” in Helvoirt

Inschrijven Pubquiz “Wie kent Vught” in Helvoirt

Helvoirt komt bij Vught. Maar wat weet Helvoirt van Vught? Vast al een heleboel, maar toch een proef op de som. Op vrijdag 1 november wordt daarom in het HelvoirtHuis de quiz ‘Wie Kent Vught’ georganiseerd. Het is een pubquiz waar iedereen aan mee kan doen en waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Teams kunnen zich vanaf nu opgeven.

Op 1 januari 2021 worden Helvoirt en Vught samengevoegd. Dan kun je niet genoeg van elkaar weten. Dat bracht de D66-afdeling voor Vught, Helvoirt en Cromvoirt op het idee om een pubquiz te houden in Helvoirt onder de naam ‘Wie Kent Vught’. Deelnemers krijgen allerlei vragen over Vught. Geen taaie politieke kost, maar leuke, interessante en bovenal ludieke (meerkeuze)vragen passeren de revue in woord én beeld. Voor de beste teams zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen. Vughtse prijzen uiteraard.

Teams, koppels en individuelen kunnen zich vanaf nu opgeven
Ja maar moet Vught dan ook niet wat leren over Helvoirt? Maar natuurlijk! Ook andersom wordt de quiz nog georganiseerd en dan zijn er uiteraard alleen Helvoirtse prijzen te winnen. Maar eerst is Helvoirt aan de beurt en wel op vrijdag 1 november. Teams van 4 personen (een persoon meer of minder mag ook) kunnen zich vanaf nu opgeven via pubquiz@d66vught.nl
Individuelen of koppels mogen zich ook aanmelden. Dan maken we van die aanmeldingen zelf teams. Deelname kost niets. Inloop vanaf 19.30 uur en de quiz begint om 20.00 uur.

Iedereen is van harte welkom
Nee, een politiek-inhoudelijke avond wordt het zeker niet, maar als het aan de organisatie ligt wel een hele gezellige. Het eerste rondje is uiteraard van D66. En wil je alleen als toeschouwer komen, ook dan ben je van harte welkom. Tot 1 november!

Opgave of vragen:
Mail naar pubquiz@d66vught.nl of app naar 06-14518898

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in