Home Cultuur & onderwijs In kader Nationale Voorleesdagen: voorleesontbijt in DePetrus op woensdag 22 januari

In kader Nationale Voorleesdagen: voorleesontbijt in DePetrus op woensdag 22 januari

Slechte dag? Lees je vrolijk! Van 22 januari tot en met 1 februari staat voorlezen weer in de schijnwerpers tijdens de Nationale Voorleesdagen. Ook dit jaar staat het Prentenboek van het Jaar centraal, deze keer is dat Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horáček. Op woensdag 22 januari trapt Babel de Voorleesdagen bij alle bibliotheeklocaties (Den Bosch, Rosmalen, Vught, Boxtel, Sint-Michielsgestel en Berlicum) af met het Voorleesontbijt. Op zaterdag 1 februari is er in Den Bosch en Rosmalen een knusse familievoorstelling te zien over Moppereend en ook in de schoolbibliotheken en op de BoekStartlocaties van Babel zijn er speciale activiteiten rondom de Voorleesdagen. 
Tijdens het voorleesontbijt op woensdag 22 januari wordt er in de bibliotheek voorgelezen uit Moppereend en genieten de kleintjes van een lekker ontbijtje. Smullen geblazen! Alle peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom. Tickets kosten € 2,50 (ook voor volwassen begeleiders) en zijn te bestellen via de agenda op www.babeldenbosch.nl.

Op zaterdag 1 februari brengt Theatergezelschap Van Niks & van Alles het verhaal over Moppereend tot leven. Bezoek deze knusse, interactieve familievoorstelling bij Babel in Den Bosch en bij Bibliotheek Rosmalen. Voor kinderen van 2 – 5,5 jaar. Er wordt gespeeld, gezongen en gedanst! Tickets kosten € 2,50 (ook voor volwassen begeleiders) en zijn te bestellen via de agenda op www.babeldenbosch.nl
Tickets voor het voorleesontbijt en de familievoorstelling zijn te koop via de agenda op www.babeldenbosch.nl of aan de balie van de bibliotheek. 
Voorleesontbijt
:Woensdag 22 januari 09.00 – 10.00 uur | € 2,50 (kinderen en volwassenen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in