Home Cultuur & onderwijs Film: ‘De Brief voor Sinterklaas’ woensdag 25 november om 14.00 en 16.00...

Film: ‘De Brief voor Sinterklaas’ woensdag 25 november om 14.00 en 16.00 uur in De Speeldoos

De echte familiefilm ‘De Brief voor Sinterklaas’ met onder andere Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond en vele anderen is te zien op woensdag 25 november om 14.00 uur en 16.00 uur in Theater de Speeldoos in Vught. De film duurt 81minuten.

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman op zoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële ‘Pietendag’. Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet is dat Huibert Jan en zijn ‘Mammie’ middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren. Gaat het Sem, Patty Pepernoot en piet Bennie lukken om de Pietendag én daarmee het Sinterklaasfeest te redden? Of komt er voor eens en altijd een einde aan het Sinterklaasfeest?

Entree Volwassen € 6,25, kinderen t/m 12 jaar € 5,25. Kaarten zijn online te reserveren via www.theaterdespeeldoos.nl of telefonisch op maandag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 073-656 55 88. 
Kijk op facebook, Instagram of in Het Klaverblad voor de filmprogrammering van november en december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in