Home Cultuur & onderwijs Film: ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ in Theater de Speeldoos: ook op 13...

Film: ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ in Theater de Speeldoos: ook op 13 oktober en 3 november

Ook op de dinsdagen 13 oktober en 3 november kunt u in Theater de Speeldoos gaan kijken naar de veelgeprezen Nederlandse film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’, met onder andere Herman Finkers. De belangstelling voor deze film op 6 oktober was zo groot dat twee nieuwe data zijn ingepland.

Jan (Herman Finkers) is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In ‘De beentjes van Sint-Hildegard’ nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde? De beentjes van Sint-Hildegard  is te zien op dinsdag 13 oktober en dinsdag 3 november om 20.00 uur in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 6,25. Kaarten zijn online te reserveren via www.theaterdespeeldoos.nl of telefonisch op ma & do van 13.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 073-656 55 88. 

U kunt filmbezoek combineren met lekker eten bij restaurant Hemels of Bistro Petite Ruelle in Vught (ligging beide op loopafstand). Kijk voor meer informatie op onze website www.theaterdespeeldoos.nl.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in