Home Cultuur & onderwijs Expositie ‘Vederlicht’ in Ketjapfabriek

Expositie ‘Vederlicht’ in Ketjapfabriek

Andra en Bert Versteeg houden van 1 februari tot 30 april 2021 de expositie met de titel ‘Verderlicht’ in de Ketjapfabriek te Vught.

Dat schilderen iets magisch was, ontdekte Andra  Versteeg (1984) toen zij een workshop volgde bij Sonja Hopmans. Nooit eerder had Andra geschilderd en nooit eerder had Andra zich zo vrij gevoeld. De passie was ontketend en er was geen weg meer terug. In de loop der jaren is Andra steeds meer gaan houden van grootse gebaren, onzorgvuldigheid, kleine foutjes. Het leukste is het als dingen niet helemaal kloppen, als een zon meer een krater lijkt, als mensen lijken te zweven. Altijd buiten de lijntjes en altijd uit het midden, dan heeft Andra de grootste lol. Andra maakt vaak gebruik van contrasten tussen licht en donker, veel en weinig.

Bert Versteeg

Bert (1952) begon met  schilderen in 2020 en ontdekte al snel dat zijn passie juist ligt in het precieze werk. Uren kan hij bezig zijn met het schilderen van herfstblaadjes, veelal geïnspireerd door het bos, de natuur of juist stadsgezichten. Bert werkt vol overgave aan de mooiste schilderijen.

Voor meer informatie:
Zie website van Andra: www.atelierparels.nl
Website van Bert: www.bertversteeg.nl
Of kijk op de site van de Ketjapfabriek, zie www.ketjapfabriek.nl
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in