Home Cultuur & onderwijs Expositie natuurfotograaf Yvonne Bekkers in Ketjapfabriek tot 30 juli

Expositie natuurfotograaf Yvonne Bekkers in Ketjapfabriek tot 30 juli

Sinds 2013 is Yvonne Bekkers, geboren in ‘s-Hertogenbosch, zich gaan verdiepen in fotografie en in 2018 is ze cum laude afgestudeerd als Vakfotograaf. Yvonne is een natuurfotograaf in hart en nieren en is gespecialiseerd in vogel-fotografie. De meeste van haar foto’s maakt ze in eigen land, maar ze fotografeert ook graag in landen als Duitsland, Zweden, Australië, Indonesië, Zuid-Afrika en Amerika. Tot eind juli exposeert zij in de Ketjapfabriek aan de Van Heeswijkstraat 4a in Vught.

Het project ‘One of us’ ligt haar nauw aan het hart. Yvonne is een pure dierenliefhebster. Diverse dieren uit de reeks ‘One of us’ worden met uitsterven bedreigd, of staan in veel gevallen onder druk door toedoen en handelen van ons, als mens.  

Door de dieren te portretteren wil Yvonne hun pure schoonheid laten zien. Daarmee hoopt ze dat wij mensen bewust worden van het feit dat dieren, groot en klein, de moeite waard zijn om te beschermen. 
Leven en laten leven is haar motto hierin. In totaal is ze bijna anderhalf jaar (ruim 600 uur) bezig geweest met de voorbereidingen, de uitvoering, het printklaar maken en alle andere zaken die bij het organiseren van de  expositie ‘One of us’ komen kijken.  
Diverse foto’s voor dit project zijn gemaakt in Koninklijke Burgers Zoo.

Zie voor meer informatie op www.yvonnebekkers.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in