Home Cultuur & onderwijs Expositie KunstenaarsOverleg Vught in Kunstlokaal Vier M

Expositie KunstenaarsOverleg Vught in Kunstlokaal Vier M

Het KunstenaarsOverleg Vught organiseert van 1 september tot 1 december een groepsexpositie bij Kunstlokaal Vier M in de Kerkstraat in Vught met als titel ‘doorgeefwerk’.

In 2014 heeft het kunstproject ‘doorgeefwerk’ al eerder plaatsgevonden. Het succes daarvan is aanleiding dit project anno 2020 weer te herhalen. Met 12 leden van het KOV (KunstenaarsOverleg Vught) is het idee vormgegeven om een reeks kunstwerken te laten ontstaan en groeien in in een formaat van 40 bij 40 cm. Het gaat om het doorgeven, reageren en voortborduren op steeds het vorige werk wat men op enig moment overhandigd kreeg. De 12 deelnemers zien dus alleen het vorige werk om om op te reageren. Alles bijeen vormen die reeks van alle individuele werken een samenhangend, gevarieerd geheel. Dit unieke project is zeer kleurrijk geworden en gebundeld in een boekje ‘Doorgeefwerk’.

De expositie is bezoeken bij Kunstlokaal Vier M, Kerkstraat 5 in Vught. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur en op afspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in