Home Cultuur & onderwijs Downton Abbey in Theater de Speeldoos dinsdag 22 september om 20.00 uur

Downton Abbey in Theater de Speeldoos dinsdag 22 september om 20.00 uur

De speelfilm Downton Abbey is een wereldwijd fenomeen waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen. Geschreven door Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria), de bedenker van de serie, en met de originele castleden in de hoofdrollen. Geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey). De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met onder andere drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award.
Combineer de film met lekker eten bij restaurant Hemels of Bistro Petite Ruelle in Vught (ligging beide op loopafstand). Kijk voor meer informatie op onze website www.theaterdespeeldoos.nl.

Downton Abbey  is te zien op dinsdag 22 september om 20.00 uur in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 6,25. Kaarten zijn online te reserveren via www.theaterdespeeldoos.nl of telefonisch op ma & do van 13.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 073-656 55 88 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in