Home Cultuur & onderwijs Concert op Fort Isabella: het Pythagorasstrijkkwartet op zaterdagmiddag 19 september

Concert op Fort Isabella: het Pythagorasstrijkkwartet op zaterdagmiddag 19 september

Op zaterdag 19 september geeft het Pythagoras strijkkwartet een concert in de restauranttuin van Osteria Ciao Bella op Fort Isabella in Vught.
Het Pythagoras Kwartet werd in 1999 opgericht door vier strijkers, die allen een exacte studie afgerond hebben, vandaar de naam Pythagoras. De huidige leden zijn Frederik Bas (1e viool), Hein Otto Folkerts (2e viool), Lucas Hagemans (altviool) en Werner Marinelli (cello).
Een van de hoogtepunten was hun Duitsland Tournee van zomer 2018 met medewerking van sopraan Amber Breunis. Het kwartet repeteert frequent bij elkaar thuis en neemt regelmatig les om het kwartetspel op een hoger niveau te tillen. Aan het eind van iedere repetitieperiode brengt het Pythagoras Kwartet de werken graag ten gehore op een mooie locatie. De opbrengst van concerten wordt weer gebruikt voor de coaching lessen. 
Op 19 september speelt Pythagoras, in de tuin van Osteria Ciao Bella, strijkkwartetten van Debussy en Beethoven. Beide werken worden toegelicht.
Het concert vindt op zaterdag 19 september plaats van 15.00 tot 16.00 uur, buiten in de tuin van restaurant Ciao Bella op Fort Isabella, Reutsedijk 4, Vught. In verband met de anderhalve-meter afstand is er een maximum van 35 stoelen beschikbaar. Bij slecht weer is er binnen plaats gereserveerd.
De toegang is gratis met mogelijkheid tot vrijwillige bijdrage, deze wordt zeer gewaardeerd.

Reserveren:
In verband met de corona maatregelen is reserveren verplicht, via luchagemans@gmail.com
Meld bij reservering het aantal personen inclusief gezondheidsverklaring. U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw reservering.
Voor meer informatie zie http://pythagoraskwartet.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in