Home Cultuur & onderwijs Diner-concert Kasteel Maurick op 15...

Diner-concert Kasteel Maurick op 15 oktober

Iedere 3e dinsdag van de maand organiseert Kasteel Maurick een concert. Op dinsdag 15 oktober 2019 kun je onder het genot van een heerlijk diner komen luisteren naar Ensemble Flou Artistique.  
Met virtuositeit en muzikale fijngevoeligheid weet het trio het publiek steeds te bekoren.

Over Ensemble Flou Artistique
Het pianotrio Flou Artistique heeft ruime podiumervaring en een heel origineel repertoire opgebouwd alsook een eigen sound. Onbekende parels uit de muziekliteratuur en arrangementen speciaal geschreven door de pianiste, afgewisseld met traditionele klassieke werken, zorgen voor een boeiend muziekprogramma. Met virtuositeit en muzikale fijngevoeligheid weet het trio het publiek steeds te bekoren.
Op het kleurrijke muziekprogramma staan werken van Piazzolla, Kreisler, Shostakovitsch, Moszkowski, Weill, Abrahamsson, Wahlén, Vivaldi, Leclair, Suk, Rubinstein, Saint-Saëns, Bach en anderen.
En tijdens het dinerconcert zullen Liebesleid en Liebesfreud van Kreisler, Fünf Stucke für 2 violinen van Shostakovitsch, Romance van Rubenstein en andere populaire werken voor 2 violen en piano niet ontbreken. Een avond vol exclusieve tongstrelende gerechten, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in