Home Cultuur & onderwijs Concert en Dans ...

Concert en Dans zondag 17 november op Kasteel Maurick

Stichting Elbrimale Fonds en Kunststichting Vught organiseren sinds 2016 gezamenlijke activiteiten onder de noemer ELBRIMALE & KUNST.
Op 17 november aanstaande vindt in de Orangerie van Kasteel Maurick in Vught wederom een uitvoering plaats, waarbij de muziekkunst wordt gekoppeld aan de danskunst. Aanvang 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.15 uur.
De uitvoerenden zijn:
muziek: Meestergitarist Enno Voorhorst; zorgt voor een prachtig gitaarprogramma (zie website: www.ennovoorhorst.com en youtube)
dans: De Maurick Dance Company – Vught; danst fantastisch van ballet tot jazz en modern (info zie: www.maurickcollege.net en youtube: MDC Vught)

In de Orangerie zijn 120 stoelen beschikbaar (vol=vol). Entreeprijs € 15,00 per persoon. Per e-mail aanmelden via: info@kunststichtingvught.nl en het verschuldigde bedrag vóóraf overmaken op bankrekening NL17INGB0674911164 t.n.v. Kunststichting Vught.

Enno Voorhorst is een begenadigd klassiek gitarist, al schreeuwt hij dat zelf niet van de daken. Zo rustig als hij de snaren van zijn gitaar beroert, zo relaxed zit hij aan de keukentafel. Een gitaarvirtuoos bij uitstek die de kunst verstaat om in zijn eentje als het ware een heel gitaarorkest te laten horen, deels ook met eigen arrangementen. Van verfijnd ingetogen tot uitbundig feestelijk; van Johann Sebastian Bach tot Roland Dyens.
De danseressen van Maurick Dance Company (MDC) verstaan de kunst om de dans geheel te vereenzelvigen met de muziek in al haar variaties: van ballet tot Jazz en modern. Ook de kleding is daartoe in perfecte balans gebracht, waardoor de performance een verrassend resultaat teweeg brengt. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in