Home Cultuur & onderwijs Blije gezichten van kinderen en leiding! Op naar Zomerkamp Bladel

Blije gezichten van kinderen en leiding! Op naar Zomerkamp Bladel

Stichting Jeugdwerk Rozenoord organiseert al vanaf 1971 een zomerkamp voor álle kinderen uit Vught en omgeving van 7 tot en met 12 jaar. Een super gezellige zomerweek in de bossen van Bladel.

Even dreigde Corona roet in het eten te gooien. Maar gelukkig werden de maatregelen versoepeld en werd het sein op groen gezet. Gisteren, zondag 19 juli vertrokken een dertigtal kinderen met begeleiding op de fiets naar Bladel. Om 13.00 uur was het verzamelen bij Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg.
Voorafgaande aan de ruim veertig kilometer tellende rit naar Bladel werden ouders en kinderen in het kort geïnformeerd over van alles: iedere dag een berichtje of een fotootje op een besloten facebookpagina voor ouders, het bijhouden van tekenbeten en dat ouders net zoals andere jaren ook nu verwacht werden als ze aankwamen in Bladel. Alleen dit jaar mochten ze in verband met Coronaregels het kamp niet in maar moesten ze achter de lijnen blijven staan.

Kinderen hadden er duidelijk zin in, veel blije gezichten en soms ook een beetje ongemakkelijk naarmate het afscheid nemen naderde.

Het belooft een prachtige week te worden daar in de bossen van Bladel, vol met spelletjes in het bos, slapen in een tent en iedere avond afsluiten bij een gezellig kampvuur met iets lekkers. Aan het kampvuur wordt het kamplied gezongen en een mooi verhaal verteld. En het weer werkt dit jaar ook volop mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in