Home Cultuur & onderwijs Bieb aan huis-service

Bieb aan huis-service

Al meer dan 40 jaar brengt bibliotheek Huis73 boeken aan huis bij mensen die thuisgebonden zijn. Ook in deze bijzondere Corona-periode blijft Huis73 dat doen.
Voor deze thuisbezorgservice kunnen minder-mobiele ouderen uit Den Bosch, Rosmalen, Vught, Boxtel, Sint-Michielsgestel en Berlicum zich gratis aanmelden. Tevens zoekt Huis73 vrijwilligers die de boeken willen bezorgen.

Wat kost het?

Om gebruik te kunnen maken van de bibliotheek aan huis is men of wordt men lid van de bibliotheek en wordt het tarief van een zogenaamd BELEEF abonnement (€ 55,- per jaar) betaald. Men mag de boeken dan langer houden. Ook wordt geen vervolgleengeld betaald. Voor de ‘Bieb aan huis-service’ zelf betaalt men geen extra kosten.

Vrijwilligers gezocht

Wil je je aanmelden voor de service of als vrijwilliger? Neem contact op met de bibliotheek bij jou in de buurt of stuur een mail naar info@huis73.nl

Voor deze ‘Bieb aan huis-service’ zoekt Huis73 tevens vrijwilligers. Belangstellenden die zich willen inzetten voor ouderen in de buurt kunnen meer informatie op de website Bieb aan huis service.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in