Home Cultuur & onderwijs 36e Deun en Dender: zaterdag 2 november in Elzenburg

36e Deun en Dender: zaterdag 2 november in Elzenburg

Het Dommelbaorzedurpse Carnavalsseizoen wordt jaarlijks traditioneel geopend met Deun en Dender, het liedjesfestival waar de beste carnavalskraker voor het nieuwe seizoen wordt gekozen. Onder het motto ‘Al 66 jaor un wèrrum gevûûl’ hoopt carnaval minnend Vught vanaf zaterdag 2 november dan ook voor de komende tijd de toon te zetten.

De zaal gaat open om 19.30 uur met een muzikale opwermer. Om 19.55 uur zal op een ludieke manier de volgorde van de optredens van de deelnemers worden bepaald. Vrijwel direct daarna zal Z.D.H. Prins Alfredo XX het carnavalsseizoen openen en het logo passend bij het motto ‘Al 66 jaor un wèrrum gevûûl’ onthullen. Uiteraard is, na de onthulling het logo te koop bij de stand van acquisitie.

Deelnemers
Deze 36ste Deun en Dender telt 6 deelnemers te weten: Danmârzo, Deesjavu, De Kaoter is Veur Laoter, de winnaar van vorig jaar De Knolderapen, Het Urste Dommelbaorzedurpse Raodskoor en Net Zat.

Uitreiking Balkenbreier
Z.D.H. Prins Alfredo XX zal tijdens Deun en Dender één van de drie hoogste onderscheidingen uitreiken van het carnavalsseizoen 2019/2020. De Balkenbreier wordt verleend vanwege niet te onderschatten inzet of uitvoering bij carnavalesk-muzikale of muzikaal- carnavaleske evenementen.

Van harte welkom
Deun en Dender wordt gehouden in Zaal Elzenburg aan de Brabantlaan. De toegang tot Deun en Dender is ook dit jaar gratis en iedereen is van harte welkom.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in