Home Corona Vught voor Elkaar zoekt versterking!

Vught voor Elkaar zoekt versterking!

Vught voor Elkaar wil een centraal telefoonnummer voor de gemeente instellen waar hulpvragers en hulpbieders naar toe kunnen bellen. Daarom vragen zij het volgende:

Vrijwilligers voor de telefoondienst 
Dit betekent dat het centrale telefoonnummer wordt doorgeschakeld naar jouw telefoonnummer, de beller kan jouw nummer niet zien. De telefoondienst is 2 ½ uur. Dan wordt het telefoonnummer weer naar iemand anders doorgeschakeld.
Wat ga je doen? Je neemt telefoontjes aan voor mensen met een vraag, bijvoorbeeld iemand wil een praatje maken. Je noteert het telefoonnummer en deze mevrouw/meneer wordt teruggebeld door een andere vrijwilliger die graag een praatje wil maken. Nog een voorbeeld: iemand belt met de vraag of de medicijnen opgehaald kunnen worden. Je noteert de gegevens en belt naar een vrijwilliger die dit wil doen. Gegevens van vrijwilligers die hulp willen bieden staan op de lijst die je krijgt.

Vrijwilligers voor een helpende hand 
Je vindt het leuk om mensen te bellen en een praatje te maken? Je bent zelf nog heel vitaal en wil wel een boodschap doen, of de hond uitlaten, medicijnen ophalen, een potje eten koken, etc.
Geef goed aan wat je graag zou willen doen, rekening houdend met je gezondheid. Bellen met een ander kan natuurlijk ook door iedereen die het leuk vindt om contacten te leggen. 

Om u op te gegeven kunt u bellen of mailen met uw contactpersoon van Welzijn Vught of mailen met Riëtte Benus, r.benus@welzijnvught.nl.
Natuurlijk kunt u zich ook opgeven via https://www.vughtvoorelkaar.nl

Ze zijn blij met alle hulp! Namens Vught voor Elkaar alvast hartelijk dank!

1 REACTIE

  1. Mag ik even iets vragen over het telefonische werk.
    Ik heb nu tijd omdat ik niet naar school kan. Is dit elke dag 2 en een half uur. Is dit altijd op dezelfde tijd. Kunt u mij wat meer informatie geven. Dank u wel alvast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in