Home Blikveld Burgemeester Van de Mortel trots op zijn dorp

Burgemeester Van de Mortel trots op zijn dorp

In het NOVO3 radioprogramma Blikveld vertelde burgemeester Van de Mortel dat het een rare tijd is: “een lege agenda maar wel druk met allerlei overlegsituaties om te kunnen doen wat we kunnen voor onze inwoners. Ik kom mijn tijd wel door. Ongelofelijk welke mooie acties er in ons dorp ontstaan om elkaar in deze moeilijke tijden bij te staan. De meeste ambtenaren werken thuis maar zijn wel bereikbaar.”

“Het Gemeentekantoor is beperkt bereikbaar voor dringende zaken zoals paspoorten, rijbewijzen, vergunningen enz. De milieustraat willen we zolang mogelijk openhouden omdat de inwoners volop aan het klussen zijn geslagen. We zitten in een ‘grip 4’ situatie waarbij de burgemeester van Den Bosch de zaken leidt, hoewel hij nu ook door Den Haag wordt overruled. Ik sluit niet uit dat er komende week nog meer maatregelen zullen volgen gezien de ernst van de situatie.”

OPROEP: “Houdt u aan de reeds bekende maatregelen. Het is echt geen kinderspel. Houdt vooral afstand. Ouders let op uw kinderen!!!! Zeker nu bekend is geworden dat ook zij, hoewel in mindere mate, het virus kunnen overbrengen. Ga bijvoorbeeld niet naar een overvolle speeltuin. Zo kunnen we hopelijk een lock-down voorkomen. Daar zit niemand op te wachten. Op de gemeentepagina staan antwoorden op de meest gestelde vragen. Er is een ondernemersloket. We doen wat we kunnen.”

Beluister hier het hele interview met burgemeester Roderick van de Mortel:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in