Home Corona Toegestane activiteiten tijdens de Coronacrisis

Toegestane activiteiten tijdens de Coronacrisis

De komende weken kunt u weer activiteiten ondernemen die door Vughtse instellingen worden georganiseerd. Gaat u normaal gesproken naar de dagbesteding en verveelt u zich thuis?
Ouderen Samen, Stichting ABZ en Welzijn Vught gaan dagbestedingspakketjes uitdelen aan mensen die hier behoefte aan hebben. Er zijn drie soorten pakketjes met de thema’s; knutselen, tuin en puzzelen.
U kunt zich aanmelden voor een van de verschillende pakketjes via Vught voor Elkaar helpt! op tel. 06 51 86 660 op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur. De tasjes worden voor Pinksteren gevuld en daarna rondgebracht, zodat u met Pinksteren gezellig aan de slag kunt.

Ook gaat Plein Sportief weer van start. Zit jij in groep 3 tot en met 8 en heb je weer zin om te gaan sporten/spelen? Vanaf woensdag 13 mei is Plein Sportief weer van start gegaan. Tot en met 3 juni organiseert MOVE Vught elke woensdag van 14.30 tot 15.30 uur leuke spelactiviteiten op het Lidwinaveld.
Op woensdag 27 mei atletiek en op woensdag 3 juni trefbal. Doe jij mee? Meld je dan aan via www.vughtbeweegt.nl. Na inschrijving ontvang je een mail met alle informatie over de corona maatregelen die gelden voor de activiteit.

Van 1 tot en met 7 juni is de week van de Jonge Mantelzorger. Jongerenwerker Angelique Vullings heeft samen met de gemeenten Haaren en Boxtel een online activiteitenprogramma opgezet:
– 1 Juni van 13.30 tot 15.00 uur: online workshop ‘totempaal maken’ voor kinderen vanaf groep 7/8.
– 1 tot en met 7 juni: cupcake challenge voor alle leeftijden;
– 7 juni van 13.30 tot 15.00 uur: online workshop ‘ontwerp je eigen stripfiguur’ voor kinderen vanaf 8 jaar;
– 5 tot en met 7 juni: online escaperoom voor kinderen vanaf 13 jaar.
Voor meer informatie en aanmelden, kijk op www.welzijnvught.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in