Home Corona Ten tijde van crisis ontstaan nieuwe initiatieven

Ten tijde van crisis ontstaan nieuwe initiatieven

Tijdens de Coronacrisis zijn er veel activiteiten die u niet meer mag doen, maar er zijn organisaties of particulieren die u laten zien wat de komende weken nog wel kan. Zo is er Vught voor Elkaar. Kent u of bent u iemand die graag muziek maakt? En vindt u het leuk om bij zorginstellingen op de binnenplaats of voor de deur muziek te komen spelen? Meldt u zich dan aan via tel. 06 51 86 66 60 tussen 10:00 en 15:00 uur. De bewoners van deze zorginstellingen zien en horen uw muziek vanuit hun kamer.
Vind jij het leuk om een tekening of een kaartje te maken voor iemand anders? Geef jouw kunstwerkje dan af bij de ingang van Huize Elisabeth, Sint Elisabethstraat 2 en/of Woonzorgcentrum Theresia, Molenrijnselaan of bij de ingang van Visio de Vlasborch, Vlasmeersestraat 99 of breng de kaart naar het kantoor van Cello, Ring 14. In de hal staat een bak. Ook mag je de kaart opsturen naar de receptie van Reinier van Arkel, Parklaan 8, 5261 LR Vught. De instellingen zorgen ervoor dat de kaarten en tekeningen verdeeld worden onder hun cliënten.
Op Vught Beweegt staan instructiefilmpjes om leuke tekeningen te maken. Jongerenwerk Vught heeft een Online Escaperoom voor jongeren gelanceerd in samenwerking met game-designers Ivo van Dijk en Ramir Pascal Von Bannisseht. De game is qua moeilijkheidsgraad alleen geschikt voor jongeren vanaf ongeveer 12/13 jaar. Wil jij jouw vrienden uitdagen? Bezoek dan Instagram of Facebook van @Jongerenwerk Vught. Kijk eens op de website van Plaza Cultura, plazacultura.nl voor nog meer ideeën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in