Home Corona Seniorenbus Vught rijdt gratis naar priklocatie Corona-vaccin

Seniorenbus Vught rijdt gratis naar priklocatie Corona-vaccin

Senioren uit Vught kunnen vanaf deze week voor een Corona-vaccin terecht in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dankzij een financiële ondersteuning van de gemeente kan de Seniorenbus alle 60+-ers die een oproep krijgen, gratis van deur tot deur vervoeren naar de priklocatie. De oproepen worden in volgorde van leeftijd verstuurd (van oud naar minder oud). Dit aanbod geldt voor zowel abonnees van de Seniorenbus als voor niet-abonnees.

Om het vervoer met de Seniorenbus Corona-proof te doen, kunnen per rit niet meer dan 3 of 4 personen (als er 2 per huishouden meegaan) vervoeren. En omdat ook de reguliere vervoersverzoeken door blijven lopen, kunnen er maar een paar bussen vrij gemaakt worden voor dit speciale vervoer. Ze gaan er dan ook van uit dat er alleen een beroep wordt gedaan als het niet mogelijk is in eigen vervoer te voorzien.

Zodra u weet op welke dag en tijdstip u een afspraak heeft, kunt u bellen en zal de afspraak worden ingepland. De Seniorenbus gaat er vanuit dat u zelfstandig in en uit kunt stappen. Het dragen van een mondkapje in de bus is verplicht.

Voor reserveringen kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur bellen naar de Seniorenbus Vught: 073-711 3191.

Meer informatie over de Seniorenbus Vught is te vinden op: https://seniorenbusvught.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in