Home Corona Op 7 november aanstaande ‘De Grote Online TV Show Vught’

Op 7 november aanstaande ‘De Grote Online TV Show Vught’

Wie denkt dat carnaval vierend Vught bij de pakken gaat neerzitten, nu Deun en Dender is afgelast, heeft het mis, ze hebben namelijk niet stilgezeten en hebben ervoor gezorgd dat op zaterdag 7 november aanstaande een grote showavond georganiseerd gaat worden vóór en dóór dorpsgenoten. Björn Bijnen vertelt er alles over in de uitzending van ‘Wat Een Weekend’ van afgelopen zaterdag 24 oktober 2020.

Het gaat om een coronaproof evenement voor alle Vughtenaren, van jong tot oud. De avond start om 8 uur ‘s-avonds en eindigt rond de klok van half 11. Mensen kunnen online vanuit huis de bingokaarten bestellen, maar ook via vier plaatselijke ondernemers. De bingokaarten kosten 12 euro per stuk. De presentatie wordt gedaan door Björn Bijnen met medewerking van Jaap van der Heijden en Ellen Huizinga. En als klap op de vuurpijl wordt het rad gedraaid door niemand minder dan de Vughtse burgemeester, Roderick van de Mortel. Deze avond wordt niet alleen georganiseerd voor het heerlijke vertier, de gezelligheid en de goede doelen, maar wordt ook nog eens aantrekkelijk gemaakt door de mooie prijzen die er te winnen zijn zoals een fiets, een reis, een minuut shoppen bij de Jumbo en vele andere mooie prijzen die allemaal afkomstig en gedoneerd zijn door Vughtse ondernemers. Het grote Vughtse coronaproof evenement zal plaatsvinden in een studio in de gemeente Haaren waarvan het bereik volgens Björn Bijnen goed is, want de mensen moeten tijdens de uitzending wel goed kunnen inbellen. De mensen die graag mee willen doen, hoeven alleen maar een ticket te kopen, online of bij één van de verkooppunten in Vught. Dan is het een kwestie van de app en de spelkaart downloaden en via de TV de bingo mee te spelen. Björn hoopt dat de mensen die de bingo meespelen, terug kunnen kijken op een fantastische avond.

Voor de mensen die interesse hebben in dit grote Vughtse evenement: de bingokaarten zijn te verkrijgen via https://eventix.shop/zu3vxz4
De bingokaarten zijn eveneens te verkrijgen via de volgende verkooppunten:
* Dit of Dat, Kempenlandstraat 3a Vught
* Sigarenmagazijn De Sport, Helvoirtseweg 52 Vught
* Slijterij “DE SLIJTER”, Moleneindplein 112 Vught
* Cafetaria van Berkel, Vlasmeersestraat 97 Vught

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.degroteonlinetvshow.nl of op de facebookpagina en instagrampagina van Dommelboarzedurp.

Presentatie ‘Wat een Weekend’: Marcel van den Heuvel en Gerard Postema.

Luister hier naar het interview van ‘Wat een weekend” met een enthousiaste Björn Bijnen over ‘de grote online tv show’.

2 REACTIES

  1. Vandaag 2 loten gekocht. Nu probeer ik al de hele tijd om you tube te vinden op mijn tv. Ik heb KPN. Via menu krijg ik geen you tube connectie. Wat vind ik dit ingewikkeld zeg. Wie kan me er bij helpen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in