Home Corona Ook in deze onzekere Corona-weken is NOVO3 overal thuis

Ook in deze onzekere Corona-weken is NOVO3 overal thuis

Veel mensen zien zich genoodzaakt min of meer in isolement te leven. NOVO3 ziet het als haar taak om u daarbij gezelschap te houden.

Met ingang van dinsdag 17 maart zenden wij van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur een live programma uit. Een informatief en actueel programma met veel ruimte voor nieuwsfeiten, met telefonische interviews en met de mogelijkheid tot het aanvragen van verzoekplaten.

Hiermee willen de programmamakers een virtuele ontmoetingsplaats bieden voor alle inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. We zijn benieuwd hoe luisteraars deze Corona-periode doorkomen, of deze gedwongen sociale onthouding ook leuke dingen oplevert en we horen graag tips die men wil delen met andere luisteraars. Verder brengt dit live programma u zo goed mogelijk op de hoogte van actuele ontwikkelingen en van genomen of te nemen maatregelen. En muziek, veel muziek.

Vanaf 17 maart dus, van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur, drie uur NOVO3 LIVE. We zijn vanaf nu voor mededelingen, vragen en verzoekjes te bereiken via redactie@novo3.nl of via whatsapp nummer 06 82 28 85 48.

NOVO3 is te beluisteren via www.novo3.nl, de gele LUISTER LIVE knop in het menu bovenin of rechtstreeks via de NOVO3 radio-stream.

Presentatie en techniek is in handen van Peter Kradolfer en Ralph van Dongen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in