Home Corona Ook Huize Bergen speelt in op thuiswerken

Ook Huize Bergen speelt in op thuiswerken

Nu de corona ervoor heeft gezorgd dat de werkplek op kantoor steeds minder gebruikt wordt, komen er steeds meer initiatieven, die hierop handig inspelen door het aanbieden van flexibele werkplekken, zodat je alleen of samen in alle rust je werk kunt doen. Hierbij een voorbeeld en wellicht een reminder als je naar iets dergelijks op zoek bent. Internet is hierbij een goede spoorzoeker.

“Goede koffie, rust en ruimte. Naast een bureau en stoel vaak de 3 voorwaarden voor een fijne werkplek.” Wie dit thuis niet meer kan vinden kan vanaf heden ook bij Landgoed Huize Bergen terecht. Voor één dag of een hele week, de stijlkamers en hotelkamers van het hotel zijn tijdelijk ook te huur als flexwerkplek.
“Door de maatregelen is het stil op het landgoed. Gelukkig ontvangen wij nog wel hotelgasten maar de kleinste zalen staan nagenoeg leeg.” Een bureau, stoel, lekkere koffie en thee, WiFi, parkeren en uitzicht op de natuur zijn altijd inbegrepen. Wie moeite heeft met het nemen van pauze vraagt de receptionist gewoon om even op de deur te kloppen. Een soort wake-up call. Het park staat tot ieders beschikking voor een korte wandeling of lang telefoongesprek. Eindelijk even echt ongestoord doorwerken.

Meer informatie: www.huizebergen.nl/flexwerkplek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in