Home Corona Martinihal verandert 3 november in prikhal

Martinihal verandert 3 november in prikhal

In deze tijd van het jaar krijgen veel inwoners een griepprik. Volgens goed gebruik regelt elke huisartsenpraktijk in Vught zelf de tijd en plaats van de prik voor de eigen patiënten. Huisartsenpraktijk De Groene Beuk koos voor de Martinihal. Alléén de patiënten van De Groene Beuk met een persoonlijke oproep voor een griepprik (níet in combinatie met een pneumokokkenprik) kunnen hier op dinsdag 3 november terecht. Voor elke patiënt geldt een aangegeven tijdstip tussen 13.00 en 18.00 uur.

Er zijn ongeveer 800 patiënten.
Vanzelfsprekend worden de coronaregels in acht genomen. De gemeente richt de Martinihal zo in dat de patiënten de vereiste 1,5 meter afstand van elkaar houden. De gemeente en huisartsenpraktijk De Groene Beuk roepen de patiënten op om zoveel mogelijk met de fiets naar de Martinihal te komen om verkeersopstoppingen te voorkomen. Houd bij uw bezoek aan de Martinihal 1,5 meter afstand, was vooraf uw handen, ga thuis naar het toilet en draag een mondkapje.

BELANGRIJK:
• Alléén patiënten van ‘De Groene Beuk’ mét een oproep voor de griepprik kunnen in de Martinihal terecht.
• Deze prikactie is niet voor patiënten van De Groene Beuk met een oproep voor zowel de griepprik als de pneumokokkenprik. Zij hebben een afspraak op een andere datum in de huisartsenpraktijk.
• Zonder oproep van De Groene Beuk voor de griepprik wordt u niet toegelaten in de Martinihal.
• Mensen met corona-klachten moeten een andere afspraak maken voor de prik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in