Home Corona Leo Ketelaars AH: “onrust nergens voor nodig”

Leo Ketelaars AH: “onrust nergens voor nodig”

In het ingelaste dagelijkse programma NOVO3 live van 14 tot 17 uur, waar allerlei corono-nieuws wordt behandeld, was AH bedrijfsleider Leo Ketelaars te gast. “Na de beruchte persconferentie werd de winkel aan de Stationsstraat overvallen door klanten. Door het hamsteren werd de distributieketen die de bestellingen regelt door de verdubbeling compleet overvoerd. De vraag ontplofte en dat is niet zomaar in een uurtje te corrigeren.
Door de sluiting van de horeca konden die vrachtwagens voor de levensmiddelenbranche worden ingezet. We draaiden deze dagen meer dan kerstomzetten. Binnen 4 dagen hopen we weer op het oude niveau te zitten. Komende zondag, wanneer de winkel voor het eerst op die dag open is, hopen weer normaal te draaien met uiteraard gevulde schappen.”

Luister hier naar het complete interview met Leo Ketelaars AH Stationsstraat.

Interview met Leo Ketelaars

1 REACTIE

  1. Om elke verwarring te voorkomen: zou het een idee zijn de kop aan te passen naar (bijvoorbeeld) ‘angst voor lege schappen onnodig’. Ík weet wel dat Leo Ketelaars geen viroloog/deskundige is, maar weet iedereen dat? Zijn opmerking die het tot de ‘geruststellende’ kop heeft gebracht, gaat over angst voor lege schappen en niet over angst voor corona, besmetting, ziekte etc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in