Home Corona Jubileumfeest Dommelbaorzedurp 6 x 11 gaat ook in oktober niet door

Jubileumfeest Dommelbaorzedurp 6 x 11 gaat ook in oktober niet door

Tijdens Halfvasten van dit jaar zou oorspronkelijk het 3 daagse jubileumfeest van Dommelbaorzedurp gevierd worden. Helaas moest de organisatie enkele dagen voor aanvang, dit grote evenement waar Dommelbaorzedurp haar 66 jarig bestaan zou vieren, afgelasten vanwege COVID-19 en de daaruit volgende maatregelen van de overheid.

In de verwachting dat dit virus binnen enkele maanden zou zijn bedwongen hebben de Jubileumcommissie en het Bestuur kort daarna besloten dit weekend in de zelfde opzet te verplaatsen naar het weekend van 9, 10 en 11 oktober.

Opnieuw moeten wij constateren dat het Jubileumfeest in zijn originele opzet niet kan plaatsvinden en heeft het Bestuur besloten dit evenement in oktober niet te laten doorgaan.

Het bestuur beraadt zich nog over een 3e uitstel ( 3 x is scheepsrecht) of een definitief afgelasten van dit grootse evenement voor de jubilerende vereniging.

Eind augustus liet vereniging Dommelbaorzedurp ons al weten dat Deun en Dender vanwege de coronamaatregelen niet zal kunnen plaatsvinden dit seizoen. Zeer waarschijnlijk zal dat ook gaan gelden voor de geplande Prinsenreceptie die voor eind oktober op de agenda staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in