Home Corona Dagbestedingspakket om thuis aan de slag te gaan

Dagbestedingspakket om thuis aan de slag te gaan

186
0

Door het coronavirus zitten we al weer een aantal weken thuis. Dat geldt ook voor mensen die hiervoor naar de dagbesteding gingen. Om hen een leuke daginvulling thuis te geven, gaan we dagbestedingstasjes aanbieden. Maar ook voor ieder ander die zich thuis verveelt.

Ouderen Samen, Stichting ABZ en Welzijn Vught hebben de handen ineen geslagen en gaan dagbestedingspakketjes aanbieden aan mensen die hier behoefte aan hebben. Er worden drie soorten pakketjes gemaakt met de volgende thema’s; knutselen, tuin en puzzelen. Men kan zich aanmelden voor één van de verschillende pakketjes via het telefoonnummer van Vught voor Elkaar helpt! dat speciaal voor deze corona tijd is opengesteld. Het nummer is 06 – 518 666 60 en op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur bereikbaar.

De tasjes worden voor Pinksteren gevuld en rondgebracht, zodat men met Pinksteren gezellig aan de slag kan. Om er mooie, goed gevulde tasjes van te maken zijn we ook nog op zoek naar sponsoren om deze tasjes te vullen. Neem hiervoor ook contact op met het bovengenoemde nummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in