Home Corona Coronamaatregelen Woningstichting

Coronamaatregelen Woningstichting

De Charlotte van Beuningenstichting (voorheen Woonwijze) volgt het advies van het RIVM voor Brabant om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk terug te dringen. Dit betekent dat er een aantal maatregelen genomen worden om sociale contacten te beperken.

Huisbezoeken 
We zullen ‘huisbezoeken’ zoveel mogelijk proberen telefonisch af te handelen. Voor een afspraak zullen we u altijd vooraf bellen en vragen of u geen griep- of verkoudheidsverschijnselen heeft.
Het gaat dan om:
*Koorts (38 graden Celsius of hoger) *Hoesten *Neusverkouden *Keelpijn

Bezoek aan de Woonwinkel 
We willen u vragen om bezoeken aan onze Woonwinkel te beperken. Heeft u griep- of verkoudheidsverschijnselen? Dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen.

Reparaties
Voor reparaties kunt u zoals gebruikelijk contact opnemen met onze aannemer Jansen Huybregts via 088 02 21 421. Bij CV-storingen kunt u bellen met Kemkens via 088 50 50 330. Beide bedrijven volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen hiervoor gepaste maatregelen.

Ontmoetingsruimtes 
We willen geen risico’s nemen en hebben daarom besloten de ontmoetingsruimten in onder andere de Molenhoek, Rode Rik en de huiskamers aan de Helvoirtseweg en in de Marktveldpassage te sluiten tot tenminste maandag 16 maart 2020.
De bijeenkomsten die we hier organiseren met behulp van vrijwilligers gaan dus niet door. De woongebouwen zijn op de normale manier toegankelijk.

De viering van de start bouw van de Grote Zeeheldenbuurt hebben we om dezelfde reden uitgesteld.

Medewerkers
Met onze medewerkers hebben we afgesproken dat we geen handen meer geven. Medewerkers met griep- of verkoudheidsverschijnselen werken thuis. We adviseren collega’s om de algemene hygiënemaatregelen te volgen ter voorkoming van verspreiding van het virus:

• Regelmatig handen wassen
• Hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik meteen weg
• Persoonlijk contact vermijden

We rekenen op uw begrip en medewerking. Mochten er ontwikkelingen zijn die om andere maatregelen vragen, dan informeren wij u. Kijk voor meer informatie over het coronavirus  op www.rivm.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in