Home Corona Corona creëert creativiteiten

Corona creëert creativiteiten

Tijdens de Coronacrisis zijn er veel activiteiten die u niet meer mag doen. Maar vele organisaties hebben alternatieve en creatieve initiatieven bedacht voor jong en oud. Op de nieuwe website vughtbeweegt.nl vindt u online creatief, sportief en educatief aanbod
voor iedereen om thuis te doen.
Vught Beweegt is een initiatief van MOVE Vught en Plaza Cultura. Daarnaast heeft MOVE Vught een aantal beweegtips en ideeën. Kijk voor deze tips op de website van movevught.nl. Daarnaast hebben zij samen met Vughterstede en Avulo de handen ineen geslagen. Regelmatig zendt Avulo TV een instructievideo, waarop Tom Jacobs een beweegactiviteit laat zien aan de bewoners van Woonzorgcentrum Theresia, uit, (KPN op kanaal 1303 en Ziggo op kanaal 37). Deze lessen zijn ook te zien op YouTube bij MOVE Vught.

Elke dag om 9.00 uur verzorgt Musicare uit Vught voor kinderen via hun Facebookpagina de ‘meesterlijke muziekles met meester Tim’. Judith Habraken van Studio Kunstig verzorgt online lessen voor kinderen, ouders en leerkrachten. En kijk eens op de website van Plaza Cultura, plazacultura. nl voor nog meer ideeën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in