Home Corona Commissie Ruimte digitaal op donderdag 28 januari aanstaande

Commissie Ruimte digitaal op donderdag 28 januari aanstaande

Op donderdag 28 januari aanstaande vanaf 20.00 uur vergadert de Commissie Ruimte digitaal. Tijdens deze vergadering debatteren raads- burger- en collegeleden over diverse onderwerpen. De conceptagenda met bijlagen zijn te raadplegen op https://gemeenteraad.vught.nl/. De vergadering is live te volgen via het YouTube kanaal van de griffie. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is het helaas niet mogelijk de vergadering fysiek bij te wonen. Indien u over een geagendeerd onderwerp uw mening kenbaar wilt maken, dan is er de mogelijkheid
om tijdens de commissievergadering digitaal in te spreken. U krijgt dan de gelegenheid uw visie over het onderwerp met de commissie te delen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, kunt u zich aanmelden via https://gemeenteraad.vught.nl/.

Voor meer informatie over het spreekrecht kunt u contact opnemen met de griffie via 073- 6580680 of stuur een mail naar griffie@vught.nl.

Onderwerpen die opiniërend in de commissie worden besproken zijn:
• Brief VughtParticipeert – Een beter alternatief voor de reconstructie N65 en
• Contouren nieuw afvalbeleid.

Onderwerpen die, na behandeling in de commissie, ter besluitvorming worden geagendeerd voor de raadsvergadering van 11 februari zijn:
• Kredietvaanvraag nieuwbouw Zuiderbos, school voor (V)SO
• Vaststelling bestemmingsplan Rozenoord
• Ontwerpverklaring van geen bedenkingen projectafwijkingsbesluit ‘Golfbaan Cromvoirt’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in