Home Corona Alternatieve 4 daagse en ‘Blarenbabbel’

Alternatieve 4 daagse en ‘Blarenbabbel’

Zoals met name de Vughtse wandelaars al wel weten is er dit jaar geen normale Internationale Vierdaagse in Nijmegen vanwege het coronavirus. Hiermee zou er eigenlijk ook geen – inmiddels traditionele – Blarenbabbel zijn op de zaterdagmiddag aansluitend aan de 4 daagse. Dit jaar zou dit voor de 5de keer op rij zijn voor de Vughtse wandelaars.

Nu is er door de wandelbond een alternatieve Vierdaagse georganiseerd middels een App die te downloaden is via Wandel.nl. Je kunt dan in de week van de Vierdaagse, 4 dagen in eigen omgeving en in eigen tijd, respectievelijk 10, 20, 30, 40 of 50 km wandelen. Waarbij je dus wel een smartphone nodig hebt. De kortere afstanden zijn ook bijvoorbeeld nog in de avonduren te volbrengen.

Nu is er in de ‘wandelgangen’ al te horen dat er diverse Vughtse wandelaars hier aan gaan meedoen. Daarom is het misschien ook voor iedereen uit Vught een uitdaging om hieraan deel te nemen. We hebben daarom met een aantal wandelaars de handen (voeten) in een geslagen en 4 routes in en om Vught uitgestippeld van 20 km. De uitgeprinte routes kunt u iedere dag afhalen vanaf 14.00 uur bij Café Oud-Zuid, op de vrijdag kan dat al vanaf 10.00 uur. Wellicht is het leuk om gezamenlijk – met inachtneming van de 1,5 meter afstand – te starten. Je mag natuurlijk ook één van de andere afstanden lopen.

De start op vrijdag 24 juli om 10.00 uur hebben we gedaan om ’s-middags toch een alternatieve Blarenbabbel te kunnen houden vanaf 15.00 uur op het terras van Cafe Oud-Zuid, Marktveld 18, Vught. Zodat we net als de voorgaande jaren gezellig na kunnen kletsen en toch de verbroedering kunnen voelen zoals die in Nijmegen is alsmede met de Blarenbabbel.

De dagen dat je kunt wandelen zijn 21 tot en met 24 juli 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in