Home Corona Alternatief voor de traditionele Kerstborrel

Alternatief voor de traditionele Kerstborrel

Kerstborrels zijn een jaarlijkse terugkerende traditie bij scholen, bedrijven en instellingen. Nu dit vanwege de corona geen doorgang kan vinden, is iedereen op zoek naar alternatieven. Huize Bergen biedt mogelijkheden om toch een feestelijke afsluiting van het jaar te kunnen organiseren.

Kerstborrel ? Het ziet er naar uit dat er dit jaar geen traditionele kerstborrels gaan plaatsvinden. Maar wat dan ? Dat het geen straf hoeft te zijn bewijzen de verschillende leuke initiatieven die ontstaan. “Door de verplichte sluiting van de horeca en het uitblijven van evenementen hebben wij moeten zoeken naar nieuwe initiatieven. December betekent doorgaans het uitdelen van kerstpakketten dus lokaal zijn wij gestart met het verkopen van onze cadeaubonnen in combinatie met in ons eigen huis gebrouwen speciaal bier of huisgemaakte nougat”, aldus Veronique van Bree, algemeen directeur.

Bij kerstpakketten hoort natuurlijk een feestelijk uitdeel moment. “Ons monumentale landhuis en het landgoed lenen zich perfect voor een mooi winter tafereel dus werd de Christmas Drive Thru Kerstborrel bedacht .” Een kerstroute over het landgoed vol fonkelende lichtjes, brandende vuurkorven, muziek, de werkgever of teamleider voor het landhuis met het kerstpakket en overal leuke stops zoals voor een kerstmuts, een drankje, een hapje, een fotomoment. Veel is mogelijk. Alles vanuit de auto en dus volledig verantwoord. “Wij hopen zo lokale bedrijven te inspireren zodat wij er samen toch nog iets moois van kunnen maken dit jaar”, besluit Veronique.

foto: Ringelberg Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in