Home Corona Afgelastingen vanwege Corona-virus.

Afgelastingen vanwege Corona-virus.

Open Coffee Vught van 18 maart afgelast. De organisatie van Open Coffee Vught en omstreken heeft besloten de netwerkbijeenkomst van woensdag 18 maart aanstaande niet door te laten gaan. Open Coffee, waar horecaondernemer John Kocken (De Heer Kocken) de speciale gast zou zijn, wordt vooralsnog verplaatst naar de derde woensdag van april: woensdag 15 april.

Het Alzheimer Café Regio ’t Groene Woud dat op 23 maart aanstaande gepland staat, zal NIET PLAATSVINDEN vanwege de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in verband met het coronavirus. Wij hopen de bezoekers van het Alzheimer Café op maandag 20 april aanstaande weer te kunnen verwelkomen.

Stichting Openbaar Carnaval Helvoirt meldt dat de optocht van 22 maart in ons mooie Keiespellersdurp definitief NIET door gaat.

De Jubileumcommissie Dommelbaorzedurp 6 x 11 en het Dagelijks Bestuur van Dommelbaorzedurp zien zich genoodzaakt, door de maatregelen die vandaag door het kabinet zijn genomen tegen verdere verspreiding van het coronavirus, het hele evenement Jubileum Dommelbaorzedurp 6×11 tot een nader te bepalen datum uit te stellen.

Proef Vught zondag 5 April. Aangezien de maatregelen tegen het coronavirus zijn verlengd tot 31 maart zijn we genoodzaakt het evenement te verplaatsen naar later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in