Home Carnaval Opbrengst Online TV-show vervijfvoudigd !

Opbrengst Online TV-show vervijfvoudigd !

Vorig weekend hebben we allemaal kunnen genieten van De Grote Online TV Show Vught, een geweldige spelavond voor en door Vughtenaren.

Hiervoor werden maar liefst 921 kaarten verkocht ! Tijdens de show werd al bekend gemaakt dat er van de opbrengst een bedrag van €450 naar twee lokale goede doelen gaat: De Heijmstichting en Jeugdfonds Vught.

De organisatie heeft deze week de definitieve calculatie kunnen voltooien: na aftrek van de kosten voor het concept, het afgedragen percentage van de opbrengst van de kaartverkoop, het donatiebedrag aan de goede doelen en de overige gemaakte kosten, is er een mooie opbrengst overgebleven. Daarom hebben CV Dommelbaorzedurp, CV en blaaskapel Danmârzo, CV Raod ‘es, Stichting JJ Carnaval, CV en blaaskapel De Knolderapen, blaaskapel Deesjavu, blaaskapel Net Zat en CV De Kaoter is veur Laoter gezamenlijk besloten het donatiebedrag aan De Heijmstichting en Jeugdfonds Vught te verhogen met €1800 zodat er nu in totaal €2250 gedoneerd wordt !

Een prachtig gebaar! ❤️

Afgelopen zondag hebben onze presentatoren Jaap van der Heijden, Bjorn Bijnen en Ellen Huizinga beide cheques overhandigd aan burgemeester Roderick van de Mortel. De organisatie van De Grote Online TV Show Vught dankt alle vrijwilligers, presentatoren, sponsoren en deelnemers die deze gezellige Vughtse spelavond mogelijk hebben gemaakt.

(foto: Cees Ringelberg)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in