Home Carnaval Gecombineerde optocht in een zonnig Dommelbaorzedurp (2)

Gecombineerde optocht in een zonnig Dommelbaorzedurp (2)

Ook dit jaar weer enkele grote wagens, die de optocht het bezichtigen meer dan waar maakte.

Deesjavu bracht ’t werrem gevuul in de Dommelbaorse oase. Gekleed in mooie witte safaripakken voerden zij een piramide, compleet met Spinhx, door de optocht.

Een van de ‘jeugdige’ clubkes in de optocht is Krèk Wa Anders, die hadden een leuke act en vinden het hoog tijd voor een Carnavals Prinses ‘Alfreda” met een vrouwelijk gevolg. Mooie wagen met oog voor detail.

De Knolderapen, waarvan de muzikanten in badjas liepen en een groep lopers met zwembadjes aan, hadden een mooie grote wagen met een mega grote badkuip met daarin een grote pop.

Een volgend ‘nieuw clubke’ jonge mensen, die bij het bedenken van een naam niet verder kwamen dan ‘dè komt volgend jaar wel’, reden met een bar rond en een giga grote kruik met Dommeldurps spraakwater. Hun motto ‘wij houden Dommelbaorzedurp wel warm’.

Nog een grote wagen was van Kort door d’n bocht. Zij verbeelden ‘ Schrobbel Air’, met onder andere Meint your step, rady for take off, KLM 100 jaar. Thomas Cook ten onder daarom vliegen wij met ‘Schrobbel Air’ da’s pas bijzonder.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in