Home Carnaval Dommelbaorzedurp en Jeugd en Jongerencarnaval lanceren ‘2 weken veuraf’

Dommelbaorzedurp en Jeugd en Jongerencarnaval lanceren ‘2 weken veuraf’

Geen carnaval 2021. Het viel Dommelbaorzedurp en Jeugd en Jongerencarnaval heel erg zwaar om dit te accepteren. Enkele fanatiekelingen van deze organisaties staken de koppen bijeen. Met deze creatievelingen werd al snel iets bedacht om dit jaar toch te Blijve Plekken. Zij lanceren op zaterdag 30 januari om 11.11 uur de film: 2 weken veuraf. Dit alles is te zien op http://www.utgevuul.nl

Daarin worden door de animaties Boerenkooltje en Krokeledokus getoond wat er de afgelopen jaren in de weken voor carnaval in Dommelbaorzedurp plaatsvond. En wat we in de toekomst ook weer samen hopen te beleven.

Op zaterdag 13 februari start het vervolg van de film met beelden uit het verleden rondom de aankomst op station, het gemeentehuis en onthulling van Brordus en Brorda.

Op zondag 14 februari komen de Carnavalsmis en de optocht voorbij.

Op maandag 15 februari worden de bezoeken van Prins Alfredo en Jeugprins(es) aan de tehuizen bekeken. Ook presenteren Boerenkooltje en Krokeledokus andere activiteiten rondom carnavalsmaandag, zoals de Zultochtend bij Jeugd en Jongerencarnaval.

De laatste dag van carnaval, dinsdag 16 februari, worden enkele historische beelden van de carnavalsbaby’s van Dommelbaorzedurp vertoond. Daarna volgen de Kinderoptocht en de begrafenis van Brordus en Brorda.

Deze film is voor alle Dommelbaorzedurpers een manier om toch wat carnavalsleut te hebben. En we hopen in 2022 weer volop samen met alle Baorzen en Baorzinnen carnaval te mogen vieren!

Een carnavaleske groet namens Jeugd en Jongerencarnaval en Dommelboarzedurp.

Blef mar veur de TV plekke: Youtube kanaal: JJ & Dommelbaorzedurp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in