Home Carnaval Carnavals Pubquiz 2021: de spesjaale corona-edisie

Carnavals Pubquiz 2021: de spesjaale corona-edisie

Met de verlenging van de lockdown tot 2 maart, heeft C.V. De Kaoter is veur Laoter de Carnavals Pubquiz aangepast. Dit jaar geen ‘echte’ vijfde editie van dit leuke evenement, maar wel een spesjaale corona-edisie op zaterdagavond 13 februari. Iedereen kan individueel of met het eigen huishouden meedoen. En deelname is gratis. Pas op, want er gaat ook een echt pandemie-sausje overheen. Dat werkt aanstekelijk!

Dat carnaval in zijn gewone vorm niet door kan gaan, was voor de heren van De Kaoter is veur Laoter aanleiding om de pubquiz dit jaar op carnavalszaterdag te plannen. En dan niet in de kroeg, maar digitaal vanuit thuis. Nu de lockdown is verlengd, is het niet mogelijk om met teams van vijf personen bij elkaar te komen. Toch wil de Kaoter wel in aangepaste vorm carnaval vieren met een quiz. Daarom een spesjaale corona-edisie, waar iedereen aan kan deelnemen.

Tijdens de carnavals pubquiz worden er in elf ronden tal van vragen gesteld over het lokaal, regionaal en internationaal carnaval. Gewone quizvragen, maar ook puzzels of vragen over film- en muziekfragmenten. En meestal met een ludieke knipoog. Deze keer ook met verwijzingen naar corona en de lockdown.

Deelnemen is dit keer helemaal gratis en voor iedereen toegankelijk. Doe individueel mee en kijk of je beter bent dan je vrienden. Of speel het samen met je eigen huishouden. Deelnemen als team kan natuurlijk ook, als je op afstand digitaal met elkaar kunt overleggen. Zorg in ieder geval dat de coronamaatregelen nageleefd worden.

Aanmelden kan door te mailen naar info@dekaoterisveurlaoter.nl. Geef daarbij een teamnaam aan (ook als individu) en eventueel de namen van andere spelers. Komende week wordt dan alle informatie om deel te kunnen nemen toegestuurd. Zie voor meer informatie ook de website: www.dekaoterisveurlaoter.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in