Home Carnaval 37e Kletsavond heeft hoog kwaliteitsgehalte

37e Kletsavond heeft hoog kwaliteitsgehalte

Op de 37e kletsavond in Dommelboarzedurp hebben de zes kletsers het publiek weten te vermaken. Vrijdagavond was de publieke belangstelling niet al te groot. De thuisblijvers hebben wel een leuke avond gemist.

De avond die gepresenteerd werd door Wim Pijnenburg werd geopend door Bep en Toos uit Helvoirt. De dames uit Helvoirt deden voor de derde maal mee. De ene had te veel mens en de andere had te weinig mens. Als Helvoirt bij Vught komt krijgt Helvoirt er wel beroemde inwoners erbij: W.H., R.T., R.v.d.M. en T.v.d.V.

Jaap v.d. Heijden, die voor de derde keer mee deed, kwam als tweede in de ton te staan. Jaap had gekozen voor 66 jaar DBD. Deze vergeleek het gemeentehuis met poepen. Immers je moet eerst de binnenkant schoonmaken en dan de buitenkant. Bij poepen veeg je pas na het poepen je kont af.

Na Jaap was Peter van Houtum aan de beurt. Peter koos voor een klets vol met moppen. Hij had een breekijzer en vaseline bij zich, want dat waren de spullen waarmee je het snelste binnenkamers komt.

Een oude rot in het vak (hij begon in 2004) kwam vervolgens vanwege het 66 jarig bestaan van DBD nog eens een keer in de ton staan: Joop Meijs. Hij heeft een geweldig, modern huwelijk. Hij appte zijn vrouw: “Waar staat het eten, schat?” Antwoordde zijn vrouw: “In het kookboek blz. 141, schat.”

Als vijfde stond Peter Jacobs in de ton. Hij gebruikte veel grappige woordspelingen. Peter wil graag bij de jubileumcommissie van 66 jaar DBD. Maar hij had zijn naam niet mee: Koos Kansloos.

Als laatste betrad Toine v.d. Ven het podium. Hij was Kep in de Verte: een verkenner van de prins. Na ruzie met zijn vrouw ging hij in het vreemdelingenlegioen. De woestijn was als de kroegen in Vught tijdens carnaval: groot en leeg. Als Helvoirt bij Vught komt, wordt dat wel moeilijk. Immers Helvoirt houdt van warme koeienvla tijdens carnaval en Vught is kouwe kak.

De Kletsers van 37e Kletsavond in Dommelboarzedurp

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in