Home Bestuur & politiek Spoeddebat Jagersboschlaan 2

Spoeddebat Jagersboschlaan 2

Na de reacties van de oppositie en de reactie van wethouder Van de Ven was het de beurt aan de coalitie. Ton van der Vossen Pvda/GL en Siebren van der Zee (GB) vroegen zich af waarom D’66 tegen een mogelijke verharding van de Jagersboschlaan is. “In het vorige college waarin D66 deelnam, heeft de toenmalige verantwoordelijke wethouder Potters van D66 nota bene 1 dag voor de verkiezingen zijn handtekening gezet onder het plan van de verharding. Als je dan nu ineens van mening veranderd bent loop je weg voor je eigen verantwoordelijkheid en eerder gemaakte keuzes sneerden Van de Vossen en Van der Zee. Diane Schellekens van D66 antwoordde dat “als je als wethouder een handtekening zet het nog niet wil zeggen dat de fractie van die partij het eens is met de plannen.”
“Pvda/GL wil het liefst verder als de bodemprocedure is afgerond” gaf deze partij het college mee. GB blijft bij de plannen omdat zij “de spreiding van het lokale verkeer tijdens de ombouw van N65 belangrijk vindt en dat de Theresialaan met 2 basisscholen ook ontzien moet worden.”
Wethouder Van der Ven sloot af met de opmerking dat hij “alles volgens de eerder gemaakte afspraken doet en niet start met verdere werkzaamheden voordat de rechter op 23 augustus aanstaande uitspraak heeft gedaan.”

Wilt u het gehele debat van 1,5 uur nog eens bekijken dan kan dat via You Tube,
tik in: Raadsvergadering Vught 4 augustus 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in