Home Bestuur & politiek Showcialisme in Vught

Showcialisme in Vught

292
0

Het socialisme wint weer aan belangstelling. Maar wat is het eigenlijk? Waar komt het vandaan? ls het socialisme van vandaag hetzelfde als dat van honderd jaar geleden? Woensdag 22 januari om 20.00 uur in Café Oud Zuid, wordt het socialisme op een bijzondere manier voor het voetlicht gebracht. In Showcialsime wordt het socialisme op een toegankelijke en vermakelijke manier tegen het licht gehouden. De entree is gratis. Wel graag even aanmelden via: vught@sp.nl

De ‘show’ gaat moeilijke vragen niet uit de weg. Zijn er nog jongeren die zich socialist (durven) noemen? En wat te denken van sociaal-democraten of nationaal-socialisten? Zomaar wat vragen die voorbij razen. Toegankelijk voor iedereen met belangstelling voor hoe we samen willen of kunnen leven. Nu en in de toekomst.
Showcialisme is een informatief, maar bovenal vermakelijk programma. Geen (net iets te lange) lezing dus, maar een enerverende vertelling, presentatie, quiz, interview, gesprek en discussie in een. Je hoeft er ook al geen socialist voor te zijn. Alle geïnteresseerden van elk -isme en zelfs anti-socialisten zijn welkom. Het enige wat wordt gevraagd is relativeringsvermogen, nieuwsgierigheid en een goed humeur.
Showcialisme is een initiatief van SP-Vught met medewerking van onder andere Henri Swinkels, SP Statenlid, oud-gedeputeerde Cultuur en oud-fractievoorzitter SP-Vught.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in