Home Bestuur & politiek PvdA-GroenLinks wil kennismaken met Helvoirt

PvdA-GroenLinks wil kennismaken met Helvoirt

Nederland, Vught, raadsleden PVDA/GROENLINKS

Nog één jaar voordat het dorp Helvoirt onderdeel wordt van de gemeente Vught. PvdA-GroenLinks heet alle nieuwe inwoners van Helvoirt alvast van harte welkom. De partij wil graag nader kennis maken. Niet door u uit te nodigen om naar ons te komen. Nee, juist door bij u op bezoek te gaan. Daarom bieden we alle Helvoirtse verenigingen en organisaties aan ons uit te nodigen voor een werkbezoek.

Fietstocht met Progressief’96
Afgelopen voorjaar is een delegatie van PvdA-GroenLinks al rondgeleid in Helvoirt. Op 15 juni hebben zij samen met Progressief’96 per fiets verschillende locaties in en om Helvoirt bezocht. Daarbij is uitvoerig gesproken over de N65, woningbouw, een treinstation, het buitengebied etc. PvdA-GroenLinks is heel blij met deze warme overdracht en zet deze progressieve politieke samenwerking de komende jaren graag voort als ‘PvdA-GroenLinks Vught, Helvoirt en Cromvoirt’.

Nodig ons uit
De partij wil de inwoners en organisaties van Helvoirt het komend jaar graag beter leren kennen. In Vught gaat de fractie van PvdA-GroenLinks al regelmatig op werkbezoek of snuffelstage. Dit wil de partij komend jaar ook in Helvoirt doen. Dus nodig ons gerust uit bij uw vereniging of organisatie! Dat kan door een uitnodiging te sturen naar info@pvda-gl.nl of door contact op te nemen met een van de fractieleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in