Home Bestuur & politiek Presentatie plan Rozenoord

Presentatie plan Rozenoord

Het centrum van Vught is volop in ontwikkeling. Zo ook Rozenoord. Een deel van deze locatie maakt plaats voor nieuwbouw. Er komen 35 middeldure huurappartementen en 5 stadswoningen, een deels openbare binnentuin en een half verdiepte parkeergarage met minimaal 45 parkeerplaatsen. De bebouwing aan de St. Elisabethstraat, inclusief de voormalige conciërgewoning, wordt behouden.
Wilt u weten wat de exacte plannen voor Rozenoord zijn? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdag 16 september. De gemeente en Dura Vermeer laten u tijdens de informatiebijeenkomst meer zien over het plan Rozenoord.
U wordt geïnformeerd over de precieze locatie van de appartementen en koopwoningen, het definitief ontwerp van het gebouw, de bestemmingsplanprocedure en de vervolgplanning. Natuurlijk is er ook volop ruimte om vragen te stellen.
Deze bewonersavond gaat over de planvorming en niet over het inschrijven voor een woning. De bijeenkomst start om 19.30 uur in Rozenoord, Sint Elisabethstraat 1A, Vught. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.00 uur. In verband met de RIVM maatregelen en de grootte van de zaal kunnen er op dit moment maximaal 40 mensen aanwezig zijn. Vanzelfsprekend worden er voorzorgsmaatregelen getroffen, conform de RIVM richtlijnen. Als de bijeenkomst vol zit, wordt er een tweede bijeenkomst georganiseerd.
Stuur een e-mail naar secretariaat.ontwikkeling@vught.nl en vermeld daarin uw naam en telefoonnummer en met hoeveel mensen u komt. Deze informatie wordt alleen gebruikt voor het bijhouden van het aantal aanwezigen en wordt daarna verwijderd. Heeft u vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met de gemeente Vught via 073 65 80 680.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in