Home Bestuur & politiek PBO Avulo moet op zoek naar voorzitter

PBO Avulo moet op zoek naar voorzitter

Tijdens de commissievergadering van 10 september werd door de voorzitter Doorenbos medegedeeld dat er bericht was ontvangen over het terugtrekken door Susanne van Wiggen van de SP als voorzitter van de PBO (Programma Beleidsbepalend Orgaan) van de Avulo. In de stukken bij dit agendapunt was al een collegebesluit gevoegd dat in de raad van 17 september geagendeerd zou worden en inhield dat het ongewenst is dat het lidmaatschap/voorzitterschap van het programmabeleidsbepalend orgaan wordt uitgeoefend door een zittend raadslid van de gemeente.
Door Fons Potters van D66 werd het verzoek gedaan om in de discussie mee te nemen dat er in de huidige voorgestelde PBO geen vertegenwoordigers van lokale ondernemers en religieuze groeperingen waren vertegenwoordigd. Door het college zal een nieuw voorstel gemaakt worden.
In de motie monitor kwam de vergunning van de Avulo ook ter sprake. Wethouder Van de Ven deelde mede dat voor 17 november een verzoek gedaan moet worden om die te verlengen. Hij hoopt dat eventueel andere geïnteresseerde partijen voor de vergunning uiterlijk op 1 november bij hem bekend zijn.

Omslagfoto logo @Avulo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in