Home Bestuur & politiek Open Inloop via beeldverbinding bij PvdA-GroenLinks

Open Inloop via beeldverbinding bij PvdA-GroenLinks

Op dinsdag 12 mei houdt PvdA-GroenLinks vanaf 20.00 uur een Open Inloop via een beeldverbinding. Iedereen is welkom !

Het houden van een gebruikelijke Open Inloop in een café is vanwege de coronabeperkingen op dit moment helaas nog niet mogelijk. Toch willen we graag in gesprek blijven met onze achterban en iedereen die iets met onze fractie wil bespreken. Daarom nodigen wij iedereen uit voor deze digitale Open Inloop.

Na een inspraak bijeenkomst op donderdag 7 mei zal de gemeenteraad op donderdag 14 mei een belangrijk besluit nemen over het bestemmingsplan dat de ombouw van de N65 mogelijk maakt. Ook komt tijdens die raadsvergadering het burgerinitiatief aan de orde dat er op aandringt alsnog de mogelijkheden te onderzoeken voor een volledige ondertunneling van de N65 op het grondgebied van Vught. Deze Open Inloop zal daarom voor een belangrijk deel in te teken staan van de besluitvorming rondom de N65. Maar ook voor andere items kun je bij ons terecht.

Waar je normaal gesproken zonder kloppen aan kunt schuiven verzoeken wij je nu om je uiterlijk op de dag zelf even aan te melden bij onze fractievoorzitter Floor Bink per e-mail via floor@pvda-gl.nl of telefonisch via 06 45 2020 85. Zij zal je dan laten weten op welke wijze je de beeldverbinding tot stand kunt brengen om deel te nemen.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in