Home Bestuur & politiek Open Inloop PvdA-GroenLinks via beeldverbinding

Open Inloop PvdA-GroenLinks via beeldverbinding

Op dinsdag 14 april houdt PvdA-GroenLinks vanaf 20.00 uur een Open Inloop via een beeldverbinding. Iedereen is welkom!

Het zal geen verbazing wekken dat het houden van een gebruikelijke ‘Open Inloop’ in een café vanwege de coronabeperkingen op dit moment niet kan. Toch willen we graag in gesprek blijven met onze achterban en iedereen die iets met onze fractie wil bespreken. Daarom nodigen wij iedereen uit voor onze eerste digitale Open Inloop.

Waar je normaal gesproken zonder kloppen aan kunt schuiven verzoeken wij je nu om je uiterlijk op de dag zelf even aan te melden bij onze fractievoorzitter Floor Bink per e-mail via floor@pvda-gl.nl  telefonisch via 06 45 2020 85. Zij zal je dan laten weten op welke wijze je de beeldverbinding tot stand kunt brengen om deel te nemen.  

Tijdens deze Open Inloop wordt onder andere de sterk afgeslankte agenda van de digitale raadsvergadering van 16 april besproken met daarop onder andere de subsidieverlening voor de renovatie van de Battle Axe in Cromvoirt. Daarnaast is er volop gelegenheid om eigen thema’s ter sprake te brengen en/of de fractie te bevragen op standpunten bij actuele thema’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in