Home Bestuur & politiek MijnGemeente app versnelt herstel gemeente meubilair

MijnGemeente app versnelt herstel gemeente meubilair

Wandelt u veel en struikelt u bijna over de trottoirtegel die wat uitsteekt boven de andere tegels vanwege wortelgroei of rijdt u over het fietspad waar een aantal lichtmasten ‘s-avonds geen licht geven, dan is vaak de eerste reactie een verwijtende houding richting de gemeente. Een losse trottoirtegel, kapotte lantaarnpaal of rotzooi op straat is niet alleen vervelend, maar kan zelfs gevaarlijk zijn. Dit geldt ook voor een geblokkeerde of te smalle doorgang dan wel een te steile rolstoelhelling. Het is daarom fijn dat u in deze huidige digitale wereld op uw mobieltje de MijnGemeente app kunt installeren, die de geconstateerde problemen van het wegmeubilair binnen afzienbare tijd doorgeeft aan de desbetreffende afdeling van de gemeente.
Een schoon, veilig, mooi en toegankelijk Vught dat wil toch iedereen. Het telefonisch doorgeven kan natuurlijk ook en via www.vught.nl is het ook mogelijk, maar nog sneller gaat het via de gemeente app.
In deze app is het namelijk mogelijk een foto van het probleem te maken en de omschrijving te geven van de situatie inclusief de straatnaam met huisnummer waar het probleem is geconstateerd. Zodra bij de gemeente een melding is ontvangen, wordt het euvel zo spoedig mogelijk verholpen.
De app is ontwikkeld voor smartphones en tablets die werken op basis van iOS of Android.
De iOS versie is te downloaden in de Appstore, de Android versie via de Google Playstore. Na het installeren van de MijnGemeente app geeft u aan dat het om de gemeente Vught gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in